Wednesday 3 May 2017

Met Gala 2017

Met Gala 2017
New York ‘ta Metropolitan Museum of Art icin bagis toplama firsati olan, unlu yildizlari , kostum endustrisinin genc yeteneklerini ve en iyi orneklerini misafir eden Met Gala 2017
1 Mayis’ta gerceklesti.
Met Gala deyince akla gelen cesur kostumler , adeta yuruyen tasarimlar  unlu yildizlarin belli modacilarin kiyafetlerini uzerlerinde durusuyla yorumlamasi aklimiza geliyor.

Bende sizler icin sectigim bir kac unlunun kiyafetlerini paylasmak istedim. 
Gelin beraber bakalim ;)

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY

Gisele Bundchen sadece bir super modelin tasiyabilecegi Stella Mccartney sirt dekolteli gumus rengi elbisesiyle sadece kendi degil esi Tom Brady ile beraber adeta kirmizi haliyi salladi.
 Gisele’in her zamanki cabasiz gorunumlu makyaji ve yukardan topladigi at kuyruguyla inanilmaz dogal gorunusu benim cok hosuma gitti.  Tom Brady’ye gelecek olursak  Tom Ford  gri kadife ceketiyle Gisele'e mukemmel uyum saglamisti. Super flortoz tavirlariyla da hayli dikkat ceken cift benim bir numarali favorim oldu !











NEILSON BARNARD/GETTY

Bu tarz gecelerin her zaman en siklarindan olan Jennifer Lopez icin aslinda bu elbise secimi farkli olmus. Jlo Valentino pastel mavisi pelerin elbise giymis. Her zaman daha goze carpici secimler yapan JLO bu sefer cok elegant ve sade gorunuyor. Sanki ayni renk kombinasyonuyla Alex Rodriguez’i daha one cikariyor gibi. Bence JLO  herseyi uzerine yakistirabilen nadir insanlardan biri. Alex Rodriguez ile de  cift olarakta ilk katildiklari gala ve bence cok guzel gorunuyorlar !

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY




Benim bu gecenin favorilerimden birisi de  Blake Lively di.  Atelier Versace elbisesiyle ilk once elbisenin ust kismi goz alsa da daha sonra tavus kusunu andiran alt kismiyla goz alici gorunuyordu!

NEILSON BARNARD/GETTY


Kim kardahian’a gelince her zaman bu tarz bir goruntusuyle karsilasmadigimizi hatirlatmak isterim. Bu sefer sadelik ve zariflikten yana olan  beyaz omuzlardan asagiya inen Vivienne WESTWOOD elbise tercihiyle beni sasirtti. Sade sandaleti ve elegant kahverengi mat makyajiyla  fresh goruntusu hosuma gitti.

NEILSON BARNARD/GETTY


Yine bir Kardashian aile uyesi olan  Kendall Jenner  sexy gorunumlu La Perla elbisesiyle goz kamastirmisa benziyor. Elbise 85.00 adet el boyamasi kristalden yapilmis ve yapimi icin ise 160 saat harcanmis. Inanilmaz degil mi? Guzel vucuduyla Kendall  bu emegin hakkini vermis goruyor !

JOHN SHEARER/GETTY

Kate Hudson  Stella McCartney tek omuzlu beyaz elbisesiyle sadelikten yana tercihte bulunanlar arasinda yer almisa benziyor. Ozellikle saclarini da parlak beyaz renk elbisesine uydurmasini da ilginc buldum !

DAVID FISHER/REX/SHUTTERSTOCK


Katie Holmes omuzlari asagi dogru dusuk deniz kizi kesimi firfirli Zac Posen elbisesiyle gecenin dikkat cekenleri arasindaydi. Elbise geceye uygun olsada ben rengi konusunda kararsiz kaldim. Koyu kalmis gibi duruyor. Siz neder siniz?



 photo http---signatures.mylivesignature.com-54494-42-E7A91D706FA254AA1C0EA2829900B9B7_zpsflz9sdli.png

No comments:

Post a Comment