Friday 5 May 2017

BH Cosmetic 28 Eyeshadow Palette


BH COSMETIC 28 COLOR SMOKEY PALETTE


bh cosmetic  28 smokey eyeshadow palette

BH Cosmetics paletleri için birçok makyaj vlogger ve bloggerlarından gelen yorumları hepimiz uzun zamandır görüyoruz. Bende çok merak  ederken ve deneyimlemek isterken bana hediye olarak geldi. Palet elime ulaşalı bir süre oluyor ama yeni yorumlama fırsatım oldu. Palet bana Amerika’dan geldi Türkiye’ den temin etmedim ama sanırım ınstagramdan DBMS KOZMETİK hesabından temin edebilirsiniz. Normalde $12. 50 dolar ama indirimde $8.75 dolara alındı. Türkiye deki fiyatını bilemiyorum.
bh cosmetic 28 smokey eyshadow palette

Paletteki renkler resimde de gördüğünüz gibi çok canlı ve parlak görünümleriyle hemen kalbinizi çarptırıyor diyebilirim ☺
Renklerin çoğu ışıltılı ve saten bitişli, sadece birkaç tanesi mat görünümlü ( ama bence tamamen mat değiller). Eğer genelde mat rengi farları seviyorsanız bu palet size uygun olmayabilir.
bh cosmetics 28 eyeshadow palette swatches
Gerçekten verilen paraya oranla güzel ürün alıyorsunuz. Renk çeşitliliği çok fazla özellikle pembe, mor, lila ve mavi tonları çok baskın. Bunlarla güzel dumanlı göz makyajları kolaylıkla yapabilirsiniz. Benim ınstagram hesabımdan bu paleti kullanarak yaptığım renkli makyajı da görebilirsiniz.  ''deryasglam''
Farlar beklediğimden daha pigmentli ve kolay dağıtılıyorlar. Özellikle koyu tonlar daha pigmentli. Fırçaya az az ürün alarak temkinli gitmekte yarar var! Ayrıca gözünüzde kalıcılığı da  iyi. Altına güzel bir far bazı ile uyguladığınızda uzun süre kalıcı oluyor.
bh cosmetic 28 somey eyeshadow palette swtaches

Benim içi tek dezavantajı uygularken biraz tozutmaları. Hafif tebeşirimsi yapıları var diyebilirim ama çok rahatsız edici derecede değil.

Paketlemesine gelince; belki ayna olabilirdi ama sanırım biraz büyük bir palet olduğundan ve profesyonel kullanım için yapıldığı için ayna yok. Şeffaf kapağı var. Sağlam ve eğilip bükülmeyeceğinden emin olabilirsiniz.
bh cosmetic 28 smokey eyeshadow palette swatches
Tekrar alır mıyım ? Bende BH Cosmetic 28 neutral/naturel eyeshadow paleti de mevcut :) sanırım uzun süre biteceğe benzemiyorlar. 
Bh cosmeticden denemek istediğim farklı paletler olduğundan bu paleti yeniden almam. Ama çeşitli renklerden oluşan bir paletiniz olsun ve aynı zamanda uygun fiyatlı olsun diyorsanız bu paleti düşünün derim .



 photo http---signatures.mylivesignature.com-54494-42-E7A91D706FA254AA1C0EA2829900B9B7_zpsflz9sdli.png

No comments:

Post a Comment